Youtube Lebih Dari TV(?)

Yakin?

Kalo isinya macam vid begini sih, well I definitely disagree.

Kalo isinya macam vid begini, baru gue setuju.

I ain’t their hater. Uh uh, no no. I ain’t their fan, too. Gue cuma sekedar tau mereka. To be honest, gue subscribe kok ke channel skinnyindonesian24. Sayang aja gue udah lama banget ngga buka vid mereka. Ketumpuk sama Pure Noise Records. Ahem.

Gue youtuber? Ini batasannya apa dulu? Kalo youtube+er means a person who has a youtube account and ‘use’ youtube for every possible purpose, ya berarti gue youtuber. Kalo youtube+er means a person who ‘actively’ upload a video for every possible purpose, ya gue bukan. Based on which perspective you stand and see.

Ya gue menyayangkan aja youtubers di atas bikin video yg penuh dengan kata-kata offensive. Let’s say kata-kata kotor itu ambigu. Emang kata-kata habis pada main comberan? Dan yg gue sayangkan lagi, they don’t realize that not all of their subscribers are at their same age. Banyak loh adek-adek kita Gen Z yg masih SD, SMP, yg udah punya gadget sendiri yg subscribe ke channel mereka.

Percaya deh, you don’t wanna hear your younger siblings or cousins or your niece/nephew say ‘i dont give a f*ck, b*tch’ at their 12. Or even younger!

Terus, lucu aja pas bagian Kemal Palevi, karena mukanya arab terus bahas soal sholat, ngaji, dan sok-sok push away si mbak-mbak with tank top & big b**bs tapi di awal semangat banget showing his middle finger. Kontradiksi di satu konteks. Boom! Hahaha.

Yaudah gitu aja. Habis ini gue mau pasang restrictions di channel youtube adek gue.

Tertanda,
Anak sulung Gen Y yg punya adek Gen Z

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s